تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی : دو جشن کریسمس و سال‌نو میلادی از مهم‌ترین رویدادها در جهان هستند. در کشورهای مختلف این مراسم را با آتش بازی و پایکوبی برگزار می‌کنند.

جشن کریسمس و مراسم سال نو میلادی از مهم‌ترین جشن‌ها در جهان به شمار می‌روند و برای مسیحیان جهان و کشورهایی که تقویم میلادی دارند، زیاد با اهمیت میباشد. در طول سالیان دراز، برگزاری این جشن‌ها با حاشیه‌هایی هم همراه بوده است؛ ولی امروزه این مراسم را باشکوه هرچه بیش، چراغانی و پایکوبی در نقاط مختلف جهان برگزار می‌کنند.

به‌دلیل ریشه‌های مذهبی جشن کریسمس و به‌خصوص در سال‌های دور، بین اسقف‌های کلیساها اختلاف‌نظر در شیوه برگزاری این جشن وجود داشته میباشد و در بازه‌هایی از تاریخ، رهبران مسیحی جشن گرفتن کریسمس را ممنوع کرده بودند. بسیاری از مردم جهان به‌دلیل نزدیکی تاریخ این دو جشن، به اشتباه این دو مراسم را یکی می‌دانند و گمان می‌کنند روز کریسمس همان روز شروع سال نو میلادی است؛ ولی این طور نیست.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

روز کریسمس و روز شروع سال نو میلادی دو روز مجزا هستند و ریشه‌های متفاوتی دارند.

هرکدام از این مراسم از گذشته‌های دور تاکنون برگزار شده‌اند؛ ولی در طول وقت دستخوش تغییراتی شده‌اند. امروزه می‌توان جشن کریسمس را یکی از مهم‌ترین تاریخ‌های سال برای مسیحیان دانست که در همه جهان هم شناخته شده میباشد. سال نو میلادی در کشورهای مختلف ریشه ملی دارد و از مهم‌ترین مراسم آن‌ها به شمار می‌رود. در واقع همه کشورها وقت شروع سال نو را جشن می‌گیرند؛ ولی این تاریخ بسته به روزشمار رسمی هر کشور وقت متفاوتی دارد. سال جدید میلادی بر اساس روز شمار میلادی تعیین می‌شود.

برای شناخت بیش جشن کریسمس و سال نو میلادی و اطلاع از وقت برگزاری هرکدام، می‌توانید با ما همراه بشوید تا برای شما، بیش از تاریخچه این مراسم و شیوه برگزاری آن‌ها بگوییم.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

آشنایی با تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

سالروز به دنیا آمدن حضرت عیسی، روز کریسمس نامیده می‌شود و مسیحیان در سراسر دنیا، این روز را جشن می‌گیرند. کریسمس بزرگ‌ترین جشن مسیحیان در سراسر جهان میباشد. در کشورهای مختلف دنیا جشن کریسمس را با نمادهای ویژه و سنت‌های متداول برگزار می‌کنند. در کشورهایی که دین رسمی مردم آن‌ها مسیحیت میباشد، جشن کریسمس به‌شکل گسترده، با مراسم و آداب و رسوم خاص انجام می‌شود؛ ولی در دیگر کشورها هم پیروان این دین، جشن کریسمس را در کلیساها و کنار یکدیگر برگزار می‌کنند.

برای مسیحیان، جشن کریسمس، مراسمی مذهبی و در عین حالا، فرهنگی به شمار می‌رود. اهمیت بالای جشن کریسمس تا اندازه‌ای میباشد که بسیاری از مسیحیان آن را برابر با جشن سال نو مسیحی می‌دانند و دیگر مردم جهان هم، گاهی این دو را یکی می‌پندارند. ۲۵ دسامبر، روز کریسمس میباشد. گرچه تقویم میلادی و شمسی با هم روزهای برابر دارند؛ ولی هر چهار سال یک بار به‌دلیل فراوان شدن یک روز در تقویم شمسی (سال کبیسه)، روز کریسمس در تقویم شمسی تغییر می‌کند، ولی در تاریخ میلادی این روز برابر با ۲۵ دسامبر میباشد.

گرچه نام‌گذاری این روز به نام «کریسمس» به نسبت نو میباشد، شواهدی وجود دارد که نشان از قدمت برگزاری جشن‌های کریسمس در زمان‌های زیاد دور و در امپراتوری رومیان دارد.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

در وقت امپراتوری رومیان جشن‌هایی در میانه ماه دسامبر برگزار می‌کردند که ریشه در باورهای دینی آن‌ها داشت. برگزاری جشن‌ها طبق آیین و رسوم «میترائیسم» انجام می‌شد که دین رومیان باستان بود. درستی این فرضیه که جشن‌های کریسمس ادامه همان مراسم هستند، بر کسی مشخص نیست؛ ولی به‌دلیل تقارن زمانی این جشن‌ها و مفاهیم و نشانه‌های مشترک بین آن‌ها، بعضی مورخان ریشه جشن کریسمس را در دوره روم باستان می‌دانند.

در گذشته این جشن‌ها را با عنوان جشن زایش خورشید، تولد طبیعت و انتها سردی و مرگ زمستانی، برگزار می‌کردند. جشن‌های رومیان با اسامی ساتورنالیا، ناتالیس، سولیس ایویچتی و یول شناخته شده‌اند. امروزه هم «شب یلدا» که یادگار دوران باستان است وآن را زادروز ایزد مهر می‌دانند، فاصله زمانی اندکی با روز کریسمس دارد.

بنا بر روایت‌های موجود، تاریخ دقیقی از زمان تولد حضرت عیسی در دست نیست و به همین دلیل انتخاب تاریخ ۲۵ دسامبر برای شروع جشن‌های کریسمس، که تا ۱۲ روز ادامه دارد، با توافق دانشمندان و مورخان انتخاب شده میباشد.

در میان شاخه‌های مختلف مسیحیان، برگزاری این جشن در روز ۲۵ دسامبر یا شب پیش آن، ۲۴ دسامبر مرسوم است؛ ولی در بعضی نقاط جهان این جشن را در تاریخ ششم و هفتم ژانویه برگزار می‌کنند. این تاریخ برابر با وقت مرگ حضرت عیسی میباشد. برگزاری مراسم کریسمس در این تاریخ‌ها، از باوری قدیمی مبنی بر یکی بودن روز تولد و مرگ پیامبران برمی‌آید، که البته ثابت شده نیست. از سده ۲۰ میلادی به بعد، استفاده از نمادهای فرهنگی در این جشن بیش شد و به همین دلیل، استقبال از جشن کریسمس در همه جهان زیاد شدن یافت.

محاسبه تاریخ ۲۵ دسامبر به‌عنوان تاریخ تولد حضرت عیسی، از محاسبه مدت بارداری حضرت مریم در روایت‌های موجود به دست آمده میباشد.

برخی این تاریخ را مربوط به وقت غسل تعمید حضرت مسیح می‌دانند که با حضور سه منجم ایرانی انجام شده است؛ به همین دلیل از تندیس سه مرد هم در تزئین درخت کاج کریسمس استفاده می‌کنند.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

جشن کریسمس در شب تولد حضرت عیسی برگزار می‌شود و در میان مسیحیان جهان زیاد اهمیت دارد. ریشه‌های این جشن مذهبی و در طول تاریخ، دستخوش تغییرات زیادی بوده میباشد.

ساکنان قدیمی اسکاندیناوی جشن‌های کریسمس را به نام جشن «یول» یا دوره زمستان برگزار می‌کردند که با سوزاندن درخت‌های بریده شده و چوب‌های جمع شده از جنگل انجام می‌شد. در کشورهای دیگر هم اسامی دیگری برای جشن کریسمس استفاده می‌کنند که از میان آن‌ها می‌توان به نام «نوئل» که میان فرانسوی‌ها مرسوم است، اشاره نمود. هرکدام از کشورهای اروپایی هم، نامی متفاوت در زبان خود برای این جشن دارند؛ ولی کریسمس نامی شناخته شده در جهان میباشد.

مسیحیان پایکوبی و شادی را در شب پیش از روز کریسمس، یعنی بیست و چهارم دسامبر، شروع می‌کنند و مراسم آن‌ها با به صدا در آوردن ناقوس کلیساها، هم‌زمان با غروب خورشید، شروع می‌شود.

بین پیروان شاخه‌های مختلف مسیحیت، اختلاف‌هایی در شیوه برگزاری مراسم شب کریسمس دیده می‌شود؛ ولی در حالت کلی همه آن‌ها رسومی شبیه به هم را اجرا می‌کنند. این اختلاف‌ها به وقت نواختن ناقوس کلیساها، مراسم دعا، غذای شب کریسمس و میزان تجمل در برگزاری این جشن مربوط می‌شود.

از مهم‌ترین رسوم شب کریسمس می‌توان به جمع شدن اعضای خانواده در کنار یکدیگر و صرف غذای مخصوص این شب، پس از اجرای مراسم شکرگزاری اشاره نمود. قسمت اصلی شام کریسمس را، بوقلمون کبابی درسته تشکیل می‌دهد. از دیگر نشانه‌های معروف کریسمس در جهان، بابا نوئل میباشد که با لباس مخمل قرمز و ریش بلند سفید، برای کودکان هدیه می‌آورد. اولین بابا نوئل‌ها، اسقف‌های کلیسا بودند؛ ولی به مرور وقت افراد مختلف با پوشیدن لباس‌های مخصوص، به‌شکل بابا نوئل درآمدند. (تفاوت کریسمس و سال نو میلادی)

جالب توجه‌ترین بخش آمادگی برای جشن شب کریسمس، بر پا نمودن درخت کریسمس با تزیینات خاص و ویژه میباشد.

درخت کریسمس بخشی جدا نشدنی از رسوم برگزاری این جشن میباشد و بین مسیحیان قدمت زیاد دارد؛ گرچه روایت‌های موجود در ریشه استفاده از درخت کاج در جشن کریسمس متفاوت هستند و در درستی هرکدام از آن‌ها می‌توان تردید نمود، ولی همه آن‌ها نشان‌دهنده اهمیت نقش درخت کاج در مراسم شب کریسمس هستند. درخت کاج به‌عنوان درخت همیشه سبز، نماد کریسمس در جهان شناخته می‌شود.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

بین همه مردم جهان استفاده از وسایل و اشیای خاص به‌عنوان نمادهای فرهنگی در جشن‌های ملی رواج دارد. مسیحیان هم تزئین درخت کریسمس را با مجسمه‌های کوچک و عروسک‌های مختلف انجام می‌دهند که هرکدام معنی خاصی دارند. از بین نمادهای تزئین در درخت کریسمس می‌توان به مجسمه فرشته اشاره نمود که مژده دهنده میلاد حضرت عیسی است؛ فرشته‌ها را نوک درخت کریسمس وصل می‌کنند.

زنگوله‌ها هم به‌عنوان نشانه‌ایی از کلیساها در سراسر درخت کریسمس به چشم می‌خورند. از انواع شکلات و آب نبات هم در تزئین درخت کاج استفاده می‌شود . از میان دیگر نمادهای این جشن می‌توان به «کبوتر» به‌عنوان نماد صلح و دوستی، «هدیه» به‌عنوان نماد بخشندگی خداوند، «دانه‌های برف» به‌عنوان نماد پاکی، حلقه‌های گل، گیاهان مختلف و ستاره‌، اشاره نمود.

در تزئین درخت کریسمس بیشتر از رنگ‌های سبز، قرمز و سفید استفاده می‌کنند و در آخر درخت را با ریسه‌های نورانی می‌پوشانند.

رنگ سبز نشاه سرسبزی و شکوفایی، قرمز نماد خون، مرگ و زندگی و رنگ سفید نماد پاکی است. از رنگ طلایی هم برای زینت بیش و درخشان نمودن درخت کریسمس، استفاده می‌شود.

در زمان‌های بسیار دور، جشن گرفتن کریسمس مرسوم نبود و مسیحیان در آن وقت جشن گرفتن برای روز تولد را به‌دلیل باورهای خرافی، بد می‌دانستند . از سال ۲۴۵ تا حدود ۴۰۰ میلادی جشن گرفتن برای کریسمس به‌کلی منسوخ شد، ولی در سال ۴۰۰ با انتصاب اسقف نو روم، جشن کریسمس رنگ و بویی تازه گرفت. (تفاوت کریسمس و سال نو میلادی)

کلمه کریسمس به‌معنای «مراسم عشای ربانی در روز مسیح» میباشد و در سال ۱۰۵۰ میلادی به زبان انگلیسی وارد شده میباشد. تا قبل از آن، کلمه‌های متفاوتی در نقاط مختلف جهان به‌جای کریسمس استفاده می‌شد.

گرچه در طول سالیان دراز به‌دلیل کشمکش‌های مختلف سیاسی و درگیری بین دولت‌های مختلف، برگزاری مراسم کریسمس با حاشیه‌های زیادی همراه و در بازه‌هایی از وقت در ایالت‌هایی از آمریکا هم ممنوع بوده میباشد، ولی امروزه جشن کریسمس از مهم‌ترین مراسم در میان همه مسیحیان جهان میباشد. برگزاری این مراسم در زمان‌های خاص، تاثیر قابل ملاحظه بر روابط کشورها گذاشته میباشد، ولی مسیحیان همواره سعی کرده‌اند ماهیت دینی کریسمس را حفظ کنند.

سال نو میلادی

جشن سال نو میلادی همان طور که از نامش بر می‌آید، در وقت آغاز سال نو میلادی بر پا می‌شود. این وقت برای بسیاری از کشورهایی که از تقویم میلادی استفاده می‌کنند متفاوت است؛ زیرا بعضی کشورها با وجود استفاده از این گاه شمار، برای برگزاری جشن سال نو از سنت باستانی در فرهنگ خود پیروی می‌کنند.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

در بیش کشورهای اروپایی و همین طور آمریکا، جشن سال نو میلادی در ابتدای ژانویه برگزار می‌شود، ولی بعضی کشورهای آسیایی و آفریقایی، با وجودی که در برنامه کاری خود با تقویم میلادی هماهنگ هستند، جشن‌ها و مراسم ملی خود را بر اساس تاریخ مندرج در تقویم سنتی خود برگزار می‌کنند. (تفاوت کریسمس و سال نو میلادی)

کشورهایی همچون چین، هند، سریلانکا، اتیوپی و بسیاری از کشورهای آسیایی دیگر، به‌دلیل تنوع ادیان، مراسم سال نو متفاوتی از کشورهای دیگر دارند. به‌طور کلی می‌توان گفت، در بین کشورهای با جمعیت بالای مسیحی، تاریخ آغاز سال نو میلادی در دوره تعطیلی کریسمس برگزار می‌شود. در این کشورها، شب یکم ژانویه در آخرین روز از ماه دسامبر را، شب سال نو میلادی می‌دانند و ساعت ۱۲ شب را وقت آغاز سال نو اعلام می‌کنند. در حقیقت شب سال نو میلادی برابر با روز هفتم کریسمس میباشد.

تقویم میلادی امروزی که ریشه در فرهنگ روم باستان دارد، مرجعی جهانی برای برگزاری رویدادهای بین المللی است، ولی هم‌چنان بسیاری از کشورها از تقویم سنتی خود استفاده می‌کنند.

در تقویم چینی که ترکیبی از تقویم‌های شمسی و قمری است، سال نو بین ۲۱ ژانویه تا ۲۱ فوریه قرار دارد. در کشورهایی همچون هنگ کنگ، تایوان، مغولستان. سنگاپور، اندونزی، مالزی ، کره، فیلیپین و تایلند هم که بیش جمعیت آن‌ها را نژاد چینی تشکیل می‌دهد، سال نو را در این فاصله جشن می‌گیرند. سال نو ایرانی در شروع فروردین ماه و آغاز فصل بهار قرار دارد. (تفاوت کریسمس و سال نو میلادی)

در بیش کشورهای جهان، وقت و نحوه برگزاری آیین سال نو ، بر مبنای مذهب مردم آن کشور تعیین می‌شود و در نقاطی از جهان هم، معیار، سنت و محاسبات نجومی میباشد، ولی در همه ی کشورهای جهان، سال نو را همراه با جشن و پایکوبی، جمع شدن اعضای خانواده و دید و بازدید، جشن می‌گیرند. سال نو میلادی از ۱۲ شب آخرین روز دسامبر شروع می‌شود و با آتش بازی‌های قشنگ همراه میباشد، ولی در تقویم خورشیدی، وقت دقیق آغاز سال نو را وقت تحویل سال درنظر می‌گیرند و به اصطلاح، توپ سال جدید را در می‌کنند.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

جشن کریسمس و مراسم سال جدید میلادی جدا از هم هستند و در تاریخ‌های متفاوتی برگزار می‌شوند، ولی در بسیاری از نقاط جهان این دو تاریخ را یکی می‌دانند و به اشتباه جشن کریسمس را به‌عنوان وقت آغاز سال نو میلادی می‌شناسند.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

جشن کریسمس و سال نو میلادی هم‌زمان نیستند و فاصله کوتاه بین آن‌ها، باعث اشتباه و یکی دانستن این مراسم شده میباشد

در حقیقت قرار گرفتن شب سال نو در تعطیلی ۱۲ روزه کریسمس، باعث شکل‌گیری این اشتباه شده میباشد. همان طور که در قسمت‌های پیش توضیح دادیم، جشن کریسمس به مناسبت تولد حضرت عیسی و با توجه به مفاهیم مذهبی و دینی برگزار می‌شود و ریشه در فرهنگ و سنت مسیحیان جهان دارد؛ ولی جشن سال جدید میلادی در بسیاری کشورها وقت شروع سال نو میباشد که با روز هفتم کریسمس هم‌زمان میباشد.

در کشورهایی که سال نو در آن‌ها با تاریخ سال جدید میلادی تفاوت دارد، جشن کریسمس به‌صورت مجزا برگزار می‌شود.

درکشورهای اروپایی، آمریکایی و استرالیا، تعطیلی دو روز ابتدا ژانویه در ادامه تعطیلات کریسمس قرار می‌گیرد، ولی در کشورهای مختلف این قاره‌ها، قوانین برای تعطیلی اداره‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی متفاوت هستند.

در‌اکثر این کشورها، تعطیلی در این روزها تنها به مراکز آموزشی منحصر می‌شود و سایر مکان‌ها فقط یک یا دو روز تعطیلی دارند، ولی در بعضی دیگر هم، تعطیلی‌ها بین پنج تا ۱۲ روز طول می‌کشند. با توجه به نکته‌های مطرح شده در بالا، می‌توان گفت که تنها شباهت بین جشن‌های کریسمس و سال نو میلادی، نزدیکی تاریخ این دو جشن به یکدیگر میباشد و آمیخته شدن مفاهیم فرهنگی در طول وقت باعث اشتباه بیشتر در یکی انگاشتن این دو مراسم می‌شود. در حالت کلی جشن کریسمس، مراسمی با ریشه‌های مذهبی، ولی جشن سال جدید، جشنی با ریشه و نمادهای ملی میباشد.

کریسمس در جهان

از مهم‌ترین بخش‌ جشن‌های بین المللی کریسمس می‌توان به چراغانی‌های زیبای کشورهای مختلف اشاره نمود. بسیاری از کشورها رسوم خاصی برای اجرای جشن کریسمس دارند، ولی می‌توان گفت، چراغانی معابر و خیابان‌ها در همه نقاط مختلف جهان انجام می‌شود. در این قسمت به معرفی بعضی رسوم شایع در کشورهای مختلف برای برگزاری جشن کریسمس می‌پردازیم.

در بیش کشورهای جهان خوردن غذا در کنار اعضای خانواده و تهیه هدیه برای یکدیگر از اصلی‌ترین آداب شب کریسمس میباشد. درایتالیا به جای بابانوئل، جادوگر بامحبت برای بچه‌ها کادو می‌آورد.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

اگر کادو جوراب رنگی پر از شکلات باشد، نشانه پسندیده بودن رفتار کودک در سال گذشته میباشد و اگر جورابی پر از زغال باشد، نشان از پسندیده نبودن رفتار کودک در سال گذشته دارد.

دربعضی شهرهای ایتالیا در شب کریسمس به‌جای بوقلمون غذاهای دریایی یا خوراک پاچه خوک می‌خورند. اجرا موسیقی خیابانی هم از برنامه‌های متداول در خیابان‌های ایتالیا میباشد. ایالات متحده آمریکا، مردم از یک ماه قبل از کریسمس به استقبال این جشن می‌روند. دراین مدت فروشگاه‌ها اجناس خود را با تخفیف‌های ویژه برای فروش عرضه می‌کنند تا همه قدرت خرید برای شب جشن کریسمس را داشته باشند. در این کشور بیش مردم در این شب، بوقلمون کباب شده به‌همراه سس و سبزیجات مصرف می‌کنند.

مردم کشور آلمان جشن کریسمس را با آرامش و در کنار خانواده در خانه‌هایشان برگزار می‌کنند. در این کشور هم مردم غذاهای دریایی یا غاز و اردک کباب شده برای شام کریسمس می‌خورند. تزئین خانه و درخت کریسمس هم برای آلمانی‌ها با تنوع فراوان همراه میباشد و از درخت سرو برای تزئین درخت کریسمس استفاده می‌کنند.

در کشور روسیه مردم هفتم ژانویه را روز کریسمس می‌دانند و این جشن را در این تاریخ برگزار می‌کنند. غذای مردم روسیه در شب کریسمس شامل سوپ داغ و گوشت کبابی می‌شود و مردم این کشور هم خانه‌های خود را چراغانی و تزئین می‌کنند.

بسیاری از شهرهای معروف دنیا همچون لاس وگاس، توکیو، سیدنی، پاریس، آمستردام، پراگ و لندن که از قدیمی‌ترین شهرهای محل برگزاری جشن کریسمس به شمار می‌روند، در روزهای کریسمس مملو از گردشگران می‌شوند و شلوغ ترین روزها را سپری می‌کنند.

سواحل گوا در کشور هند، با وجودی که مسیحیان کمی در آن زندگی می‌کنند، در سال‌های اخیر از پر طرفدارترین مراکز تفریحی در روزهای کریسمس بوده میباشد و از سراسر دنیا برای گذراندن تعطیلات کریسمس به این منطقه سفر می‌کنند.

کریسمس در ایران

در کشور ایران هم از گذشته‌های دور تاکنون مسیحیان با ملیت‌های متنوع در نقاط مختلف زندگی می‌کنند. بیشترین مسیحیان داخل ایران را ارامنه تشکیل می‌دهند که سابقه سکونت آن‌ها در این سرزمین به سالیان دراز می‌رسد. کلیساهای مختلف در سراسر ایران جشن روز کریسمس را با حضور مسیحیان داخل ایران برگزار می‌کنند.

تفاوت کریسمس و سال نو میلادی

در تهران محله‌های مجیدیه، میرزای شیرازی و سنایی بیشترین هم‌وطنان مسیحی را در خود جای داده‌اند. محله جلفای اصفهان هم، سالیان طولانی محل زندگی ارامنه بوده میباشد. ارامنه اصفهان در وقت پادشاهی صفویان به ایران مهاجرت کردند و کلیساهایی در منطقه جلفا ساختند. کلیساهای منطقه جلفا در اصفهان از پررونق‌ترین مکان‌ها در ایران در وقت برگزاری جشن کریسمس هستند.

در وقت برگزاری جشن‌های کریسمس، خیابان‌های این مناطق تزئین می‌شوند و ظاهری زیاد قشنگ می‌گیرند. قدم زدن در خیابان جلفا در شب کریسمس می‌تواند برای گردشگران با خاطرات زیبایی همراه باشد.

کلیسای وانک در محله جلفا، از مهم‌ترین مراکز تجمع مسیحیان داخل ایران در وقت کریسمس به شمار می‌رود.

در دیگر کلیساهای این منطقه هم مراسم مخصوص کریسمس برگزار می‌شوند که با همراهی ساکنان این منطقه همراه میباشد. اگر به آشنایی با آداب و رسوم مسیحیان علاقه دارید می‌توانید برای لذت بردن از جشن‌های‌شان در این روزها، به این خیابان‌ها سری بزنید و با بابانوئل تصویر یادگاری بگیرید. علاوه بر مناطق مخصوص ارامنه، در بسیاری از فروشگاه‌ها و مراکز تجاری و تفریحی دیگر هم، برای احترام به مسیحیان کشورمان، درخت‌های کریسمس و تزئین‌های مخصوص این مراسم را در روزهای نزدیک به کریسمس برپا می‌کنند.

می‌توانید نظرات یا خاطره خود را از حضور در جشن‌های کریسمس در ادامه با ما در میان بگذارید تا ما و دیگر کاربران کجارو، از خواندن خاطرات شما لذت ببریم. (تفاوت کریسمس و سال نو میلادی)

پرسش‌های متداول

کریسمس چه روزی است؟

سالروز به دنیا آمدن حضرت عیسی، روز کریسمس نامیده می‌شود و بزرگ‌ترین جشن مسیحیان در سراسر جهان است.

معروف‌ترین نشانه کریسمس چیست؟

بابا نوئل است که با لباس مخمل قرمز و ریش بلند سفید، برای کودکان هدیه می‌آورد.

نماد کریسمس چیست؟

درخت کاج به‌عنوان درخت همیشه سبز، نماد کریسمس در جهان شناخته می‌شود.

شب سال نو میلادی معادل چه روزی است؟

در حقیقت شب سال نو میلادی برابر با روز هفتم کریسمس است.


با تبلیغات رایگان اینترنتی و درج رایگان آگهی در سایت سرویس دات کام بهترین فروش را برای خود رقم بزنید.

برای معرفی و تبلیغات کسب و کار ، خدمات و محصولات خود در سایت سرویس دات کام قسمت درج آگهی رایگان را در قسمت بالا و سمت چپ سایت مراجعه فرمایید و آگهی خود را ثبت نمایید . ( تبلیغات رایگان و درج آگهی رایگان در سایت سرویس دات کام )

 

 

مطالب مرتبط :

همه چیز درباره هالووین

عجیب ترین درخت کریسمس دنیا در فرودگاه لیتوانی

حقایق شگفت انگیز درمورد وقت

همه چیز درباره مدیتیشن

افزایش حقوق در سال 1401

میم لبخند پیرمرد آندراس آراتو

تبدیل ویدیو به فایل صوتی