تفاوت لباس کار مشاغل مختلف
لباس کار از جمله البسه های بسیار مهم می باشد که در محل کار مورد استفاده قرار می گیرد و کلیه کارکنان در تمام مشاغل بنا به دستورات کارفرما باید با پوشش کامل و همچنین به همراه داشتن سایر تجهیزات ایمنی و طناب لباس فردی در محل کار حاضر شوند.
از آنجایی که شرایط موجود در محل هر کاری با کار دیگر متفاوت می باشد لذا لباس کار های تولید شده نیز باید تفاوتهایی داشته باشد و متناسب با شغل هر فرد لباس کاری اختصاصی برای او طراحی و تولید می گردد که با توجه به پیشرفت صنعت نساجی این مهم در حال حاضر انجام می شود و تولیدی ها بر اساس نوع شغل و هم چنین شرایطی که در محل آن کار وجود دارد لباس کار را تولید می کنند.
با توجه به موضوعات گفته شده متوجه شدیم که لباس کار مشاغل با یکدیگر متفاوت است و کارکنان هر شغلی باید با توجه به شغل خودشان لباس کار انتخاب کنند.
مثلاً اینگونه نیست که فردی که قرار است در بیمارستان فعالیت کند لباس کار آتش نشانی بپوشد چرا که اصلا این قضیه یک قضیه مضحک است و به هیچ وجه پزشک و فردی که در بیمارستان فعالیت می کند نخواهد توانست با لباس کار دیگر مشاغل فعالیت خودش را به خوبی انجام دهد.
تفاوت اصلی لباسکار مشاغل در ساختار ظاهری و همچنین جنس پارچه به کار برده شده در تولید آن می باشد به عنوان مثال در شغل جوشکاری نیازمند لباس کاری با پارچه نسوز هستیم اما در شغلی مانند شغل شهرداری دیگر کارکنان شهرداری نیاز به لباس کار نسوز نیستند بلکه لباس کاری را باید در بر داشته باشند که بتواند آنان را از آلودگی ها در محل کار ایمن نگه دارد.