چالش‌های کسب و کار خانگی

چالش‌های کسب و کار خانگی

چالش‌های کسب و کار خانگیاحتمالا دارید به خودتان می‌گویید خب کسب و کارم را در خانه راه‌اندازی می‌کنم، بلافاصله فرت و فرت می‌فروشم. آنقدر پول‌هایم فراوان می‌شود که یک شخص را استخدام کنم فقط آن‌ها را بشمارد. همه چیز در برترین حالت امکان دارد. من بزرگترین کارآفرین دنیا هستم، بیل گیتس میبایست قبل من لُنگ بندازد! ولی بیاید کمی به این ابرهای خیالی بالای سرتان رنگ واقعیت دهیم.

من اصلا یار ندارم که به شما امید واهی بدهم و ۳ بعضی از دوستانی که در زمینه استارتاپ یا موفقیت، قانون جذب فعالیت می‌کنند، دل‌تان را الکی خوش کنم (تاکید می‌کنم بعضی، نه همه آن‌ها).

چرا که معقتدم برای تصمیم گیری بهتر میبایست همیشه از جهت مخالف هم به قضایا نگاه کنیم تا حرف‌های دیگران و وضع موجود را به چالش بکشیم.

بررسی چالش‌های کسب و کار خانگی

ما هم می‌خواهیم با در پیشنهاد گرفتن مسائل و چالش‌هایی که ممکن است بعد از راه اندازی کسب و کار خانگی سر راه شما سبز شوند، احتمال موفقیت‌تان را بالا ببریم.

چالش‌های کسب و کار خانگی

هنگامی شما کسب و کارتان را در خانه راه اندازی می‌کنید، یکسری مسائل دست و پا گیر شما خواهند بود. میبایست دو دوتا چهارتا بکنید، ببینید با وجود این مشکلات هم می‌توانید کارتان را راه بندازید. میبایست فکری برای آن‌ها نمایید تا سپس برایتان دردسرساز نشوند. من زمانیکه در خانه کار می‌کردم، با چندی از این مسائل درگیر بودم که می‌خواهم آن‌ها را با شما در میان بگذارم:

نخستین چالش و احتمالا بزرگترین چالشی که خیلی زود با آن مواجه خواهید شد این میباشد که بعد از راه اندازی کسب و کارتان، بیش اوقات مجبورید کارهای فراوان و مختلفی انجام بدهید.

حتی امکان دارد قبلا تجربه انجام برخی این کارها را هم نداشته باشید و نیاز باشد که آن‌ها را یاد بگیرید. البته از پیشنهاد من که فرصت زیاد مناسبی برای‌تان قبل آمده تا مسائل مختلف را بیاموزید و با پیاده سازی آن‌ها تجربه‌های خوبی به دست بیاورید. به طور کامل بستگی دارد که شما چطور به قضیه نگاه بکنید.

زمانیکه در خانه کار می‌کنید و آنقدر هم سرتان شلوغ میباشد، میبایست ساعت‌های زیادی در طول روز در خانه و اتاق‌تان بمانید. شاید حتی نصف روز را!

و خب همین موضوع اگر باعث نشود از کارهای دیگرتان مثلا درس خواندن یا اصلاح موهای‌تان عقب بمانید، متاسفانه میبایست بگویم حتما موجب از دست دادن جایگاه اجتماعی‌تان، منزوی و افسرده شدن‌تان خواهد شد.

برای همین پیشنهاد می‌کنم اگر قصد دارید در خانه کسب و کارتان را پیگیری نمایید، زمانی را برای انجام دیگر فعالیت‌ها از جمله کارهای شخصی، پیشرفت شخصی، گذراندن زمانی با خانواده و حضور در جامعه، کنار بگذارید.

چالش‌های کسب و کار خانگی
انزوا خارج از بُعد شخصی، می‌تواند در حوزه تجاری هم گریبان شما را بگیرید و در تعامل با کسب کارهای دیگر منزوی بشوید.

ارتباط و همکاری با دیگر همکاران و شرکت‌ها برای آینده شما زیاد اهمیت دارد. به عنوان مثال در پیشنهاد بگیرید کسب و کار خانگی شما یک وبسایت در زمینه فروش تزئینات سفره عقد میباشد. و به نظر کارشناسان رسانه تجارت نوین مشغول تولید محتوا در سایت‌تان هستید تا مخاطب جذب نمایید.

خب می‌توانید خیلی راحت سوالات متداول مشتریان احتمالی خود را جواب بدهید و در وبلاگ خود منتشر نمایید. اما اگر از کسانی که در این زمینه حرفه‌ای هستند، بخواهید برای مثال به وبسایت شما لینک دهند، شاید از آنجایی که شما را نمیشناسند، سخت پیشنهادتان را قبول کنند.

بنابراین اگر می‌خواهید روزی کسب و کارتان را گسترش بدهید، از همان آغاز فکری به حالا این قضیه بکنید تا روابط طولانی مدت با سایر همکاران و کسب و کارها برقرار کنید.

یکی دیگر از دلایلی که می‌تواند چوبی باشد لای چرخ کسب و کار خانگی شما، عدم توانایی مدیریت وقت هست.

این مسئله زمانی قبل می‌آید که در برابر عوامل وسوسه برانگیز نمی‌توانید مقاومت بکنید. مثل هنگامی که با دوستان‌تان به تفریح می‌روید، قید کار را می‌زنید و بیخیالش می‌شوید! برای رفع این مسئله میبایست ساعت‌های کاری منظمی را برای خود در پیشنهاد بگیرید.

دست شما در این انتخاب باز میباشد، هر ساعتی که برای‌تان راحت‌تر میباشد را برگزینید. اما وقتی که به خانه برمی‌گردید تا مشغول بکار بشوید، می‌بینید اوه! برادرتان صدای موسیقی را فراوان می‌کند و شرایط برای شما زیاد سخت می‌شود. آیا برای این مسئله راه حلی دارید؟

در کسب و کار خود حتما به فکر تبلیغات به خصوص در سایت هایی که تبلیغات رایگان و درج آگهی رایگان کار میکنند استفاده کنید و بکلینک بگیرید.

اگر تا به حالا به این چالش‌ها فکر نکرده بودید، حتما در تصمیم‌گیری‌تان در رابطه با راه‌اندازی کار در خانه، آن‌ها را در پیشنهاد داشته باشید.


مطالب مرتبط: